×

Sütik kezelése

Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

 

Új Bázis Ingatlan Ingatlanfejlesztő és hasznosító Korlátolt Felelősségű Társaság
1113 Budapest,
Jászóvár utca 1.
Cégjegyzékszám: 01-09-885535

Adószám: 12664344-2-43

 

Felhívjuk figyelmét arra, hogy a honlapon feltüntetett árak, információk tájékoztató jellegűek, kötelező hatállyal nem bíró információnak minősülnek, ezért szerződés alapját nem képezik. Az árváltoztatás jogát az Újbázis Ingatlan Kft. fenntartja. Konkrét ajánlatkérés esetén szíveskedjen felkeresni az Új Bázis Ingatlan Kft-t elérhetőségeink egyikén.

Személyes adatok

Amennyiben olyan információt közöl ezeken az oldalakon, amelyekkel az érintett személye azonosítható, elfogadja, hogy ezeket az információkat a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően kezeljük. Az internetes oldalakra történő bármely személyes adatának megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait az Új Bázis Ingatlan Kft. kezelje, és feldolgozza vagy adatfeldolgozóval feldolgoztassa és az adatfeldolgozónak és ennek körében különösen az Új Bázis Ingatlan Kft.  által írásos szerződésben megbízott direkt marketing előkészítést végző társaságnak és közvélemény kutató társaságnak vélemény-felméréshez és ügyfél-kapcsolattartáshoz kötődő adatfeldolgozás céljából számítógépesen továbbítsa. A mindenkori adatfeldolgozók kiléte az Új Bázis Ingatlan Kft. honlapján megismerhető. Adatait az Új Bázis Ingatlan Kft., kizárólag névre és címre szóló megkeresések kiküldésének, vagy telefonos ügyfél felmérések készítésének céljára használja fel.
Adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy az Új Bázis Ingatlan Kft. az eladó ingatlanokkal, tevékenységi körébe tartozó információkkal, újdonságaival, vásárlási kedvezményeivel, kereskedelmi ajánlataival kapcsolatos anyagokat küldjön Önnek. Ezt a hozzájárulást bármikor visszavonhatja, és kérheti személyes adatai kezelésének megszüntetését, illetve azok törlését e-mailben kapcsolat@zoldsziget.hu vagy a következő címre küldött levélben: Új Bázis Ingatlan Kft. 1113 Budapest, Jászóvár utca 1. (Adatkezelés címszóra)

 

Más Internetes oldalakhoz való kapcsolódás

A jelen oldalakról más Internetes oldalakra való csatlakozás lehetősége kizárólag az Ön kényelmét szolgálja. Felhívjuk rá figyelmét, hogy amikor ezen kapcsolódási lehetőségeket igénybe veszi, az Új Bázis Ingatlan Kft.. által üzemeltetett internetes oldalakat el fogja hagyni. A website-okat működtető cégeknek ezen további kapcsolódó Internetes oldalakat teljességükben áttekinteni nem áll módjában, azokat ellenőrizni nem tudja, így az oldalakért vagy azok tartalmáért felelősséget nem vállalnak. A fentiekből következően a website-okat működtető cégek az ilyen oldalakat, illetve a rajtuk fellelhető információt, szoftvert, terméket vagy más anyagot nem hagyták jóvá, azokért, vagy a felhasználásuk következményeiért nem vállalnak felelősséget. A jelen oldalakhoz kapcsolódó valamennyi más internetes oldalra való belépés az Ön kizárólagos felelősségére történik.

 

A felelősség korlátozása

A website-okat működtető cégek és a jelen oldalakon említett harmadik személyek kifejezetten kizárják az oldalak, az ezekhez kapcsolódó egyéb internetes oldalak, illetve az ezeken található anyagok és információk használatából, vagy a használat következményeiből származó bármely kárért való, akár szerződéses kötelmen alapuló, akár szerződésen kívüli károkozásból eredő, vagy más jogszabályra, elvre hivatkozó felelősséget, korlátozás nélkül, ide értve a profitveszteségből származó, adatok elvesztéséből vagy az üzletmenet megszakításából származó károkat.

 

Vegyes rendelkezések

A website-okat működtető cégek jogosultak a fenti Feltételek tartalmát bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítani. Ebből következően felhívjuk figyelmét arra, hogy az Ön által jelenlegi formában megismert Feltételek bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül megváltozhatnak, így Tanácsoljuk, hogy a Feltételeket időről időre ismét tanulmányozza át, hogy a mindig időszerű információk birtokában legyen.